22 de maig de 2013

II CASAL DE CIRC SALTIMBANQUI 2013

Desprès de repartir la publicitat a diferents escoles publiques de Vilanova i la Geltrú: Margalló, Llebetx, Cossetània, St. Jordi, Pasífae, Rafecas, Joaquim Mir y d'altres com l'Escola Municipal d'Art y la de Música, ens hem trobat que d'altres escoles públiques no volen repartir la nostra publicitat per que ells ja ofereixen un Casal d'Estiu als seus alumnes. La situació ens ha semblat vergonyosa, ¿ es que els nostres nens/as no tenen dret a triar l'activitat que més els agradi dins d'un ampli ventall d'activitats d'estiu ? 

Des de aquest blog volem fer una crida a la reflexió de la nostra comunitat educativa i a l'administació, per obrir les ofertes formatives, de lleure y culturals als nostres infants y joves amb el fi de que puguin triar la més adequada per els seus interessos o inquietuds, recordant que l'acte d'ensenyar és l'art d'ajudar a descobrir sense voler imposar res i facilitant l'informació i contribuint així a la lliure elecció.

Ja tenim els primers inscrits al II CASAL DE CIRC SALTIMBANQUI 2013 a l'Escola El Margalló de Vilanova i la Geltrú i ens complau convidar-vos a participar.Vine a gaudir i a viure la màgia del circ !!!


Desprès de l'èxit del I Casal de Circ Saltimbanqui a l'estiu 2012 organitzat per l'Escola de Circ Saltimbanqui amb la col·laboració de l'AMPA i l'Escola El Margalló, on hem tingut el plaer de treballar amb uns 100 nens/es entre 3 i 12 anys i realitzar una trobada de casals amb el Casal Escoles de Ribes, ja tenim aquí el II Casal de Circ Saltimbanqui que afrontem amb més ganes i il·lusió.


L'educació en valors a través del Circ, aprenem jugant !!!

Aquest projecte vol oferir una nova oferta formativa i pedagògica mitjançant l'ús de les tècniques de circ com a eina educativa i de transmissió de valors, lúdica i sociocultural durant les activitats d'estiu.


El Casal de Circ està dirigit a tots aquells infants que estiguin cursant educació infantil o educació primària, des de P3 fins a 6è, i joves de entre 13 a 16 anys.

Mes informació i inscripcions a:
www.escoladecircsaltimbanqui.com