6 de juliol de 2013

2ª Setmana del II Casal de Circ Saltimbanqui.

Aquesta segona setmana a passat molt ràpid i ha sigut molt enriquidora, molts dels Saltimbanquis que han vingut ja havien passat pel I Casal de Circ i hem pogut aprofundir una miqueta més en les tècniques i començar amb la recerca de números i rutines de cara al espectacle final de curs.

 Els nostres Saltimbanquis.

Amb el grup dels grans "Los Peloteros" com ells mateixos s'anomenen, hem creat algunes rutines en Acrobàcia, Malabars i Equilibris Acrobàtics que encara s'han de polir, però que estan quedant molt guapes i divertides. Una part molt important d'aquesta tasca és el treball en grup que es realitza i tot el que comporta, sobre tot el companyerisme i el agafar responsabilitat dins les tasques de grup.


Amb els més petits "Els Saltimbanquis Malabaristes" la tasca és ben diferent i el treball es centra molt més en les relacions de grup i en la psicomotricitat, alguns ja comencen a saber utilitzar mínimament els materials de circ. Les dinàmiques on es treballa l'expressió i la imaginació també estan donant molts bons resultats, igualment amb l'acrobàcia que tant i tant gaudeixen.En els Aeris també s'han aconseguit grans evolucions i molts nens comencen a sentir-se be amb les alçades i aconsegueixen enllaçar diferents figures amb certa elegància.


Emma a les Teles.

En el dia de La Festa de l'Aigua aquesta setmana hem afegit nous jocs que han resultat ben motivants pels nostres Saltimbanquis.

Per altre banda comptem amb l'incorporació de un nou membre a l'equip de formadors, la Cèlia Marcé, una noia de Ribes, que com nosaltres, a rebut formació circense a l'Escola de Circ Rogelio Rivel a Barcelona, té moltes ganes d'aprendre i es fa molt ràpid amb els nens.Las setmana que be més i millor, us hi esperem !!!

Salut i Circ Saltimbanquis !!!