14 de juliol de 2013

3ª Setmana del II Casal de Circ Saltimbanqui.

Ja hem arribat a la meitat del Casal de Circ i aquesta setmana ha estat ben intensiva i a crescut el número de participants fins a 30, els nostres Saltimbanquis han treballat de valent i hem vist com alguns estan molt motivats i cada cop volen més i més, al veure que la constància i la perseverança donen resultats.


El grup dels més grans "Los Peloteros" aquesta setmana han fet grans avanços amb els malabars. Ja tenim alguns a punt de fer tres pilotes, els diàbolos comencen a volar, quasi tots els nens/es aconsegueixen fer girar els plats xinesos sense fer trampes. A l'acrobàcia la millora es notable, alguns han aconseguit fer una roda en condicions, d'altres fan mortal endavant i han millorat molt la qualitat dels seus moviments. Als Aeris (trapezi i teles) la confiança, l'autonomia i les figures son ben diferents dels seus inicis, es motiven molt entre ells i comencen a unir les figures amb certa elegància.Els més petits "Els Saltimbanquis Malabaristes" també han millorat molt, comencen a conèixer els materials de circ i la seva utilització. També identifiquen quines tècniques els agrada més i han guanyat autonomia a l'hora de practicar. l'Acrobàcia amb els petits es ben divertida i molts han superat algunes pors que tenien i es visible la millora de la seva motricitat. Amb els aeris han passat de pujar i quedar-se quiets a pujar i jugar amb el moviment, a més d'aprendre a pujar i baixar correctament. Aquesta setmana hem introduït l'hora del conte que ha sigut tot un gran èxit i la construcció de malabars.


La calor cada cop es més notable i es fa més difícil el treball físic, així que intentem combinar les tècniques de forma que siguin efectives i no portar als alumnes a l'extenució física, ja que estem preparant petites rutines de cara a l'espectacle final de curs i suposa un desgast considerable.

Aquests dies hem tingut com a monitora la Cèlia Marcé amb nosaltres i ens ha agradat molt el seu treball, el seu bon fer amb els nens i la seva implicació amb el Casal de Circ, gràcies Cèlia !!!


Com cada Divendres vam fer l'entrega de diplomes ha aquells Saltimbanquis que ens deixen i es van a gaudir de l'estiu amb les seves famílies, bones vacances Saltimbanquis !!!