20 de juliol de 2013

4ª Setmana del II Casal de Circ Saltimbanqui.

Aquesta setmana com les altres a passat ràpid, la meteorologia ens a jugat alguna mala passada i ens ha obligat a fer canvis en els horaris, encara i així hem complert amb els objectius que ens havíem marcat.


Els equilibris sobre objectes ens han portat alegries, hem provat amb els monocicles i les xanques, ja tenim alguns alumnes que comencen a caminar amb la bola d'equilibris i un parell d'alumnes proven l'espagat al Slackline, wooww !!!
En els malabars hem introduït les bitlles i les pilotes de rebot per fer un petit tast d'aquestes disciplines. Algunes alumnes per pròpia iniciativa han muntat una coreografia amb les cintes i amb moviments acrobàtics. Els equilibris acrobàtics també donen el seu fruit, les verticals cada cop son mes marcades i netegem les figures que ja tenim, alhora d'aprofitar les qualitats elàstiques d'alguns alumnes per fer figures individuals.
Els jocs de pallasso han estat ben interessants i hem treballat les caigudes, les bufetades i algunes situacions impossibles molt còmiques, la millora de l'expressivitat es notable i tenen més confiança d'amunt l'escenari. Amb els aeris ens a sorprès que els alumnes encara de la seva naturalesa dura i exigent com a tècnica, es una de les més valorades entre els nostres Saltimbanquis.
Els mes petits han practicat la posada en escena amb les diferents tècniques, hem pogut descobrir alguns grans pallassos i una gran millora de la manipulació dels malabars. Amb elàstics i línies al terra hem aconseguit una millora del seu equilibri que es veu reflexit a sobre de l'Slackline, les xanques petites ja van pujant i baixant rampes.
L'acrobàcia continua despertant un gran interès i aconsegueixen respectar els torns i les distàncies de seguretat, a més de realitzar els moviments amb més precisió. Al trapezi ja comencen a fer figures a mes alçada i tenen mes clars les normes de seguretat. 

El dia de l'aigua continua sent el preferit del més petits i com cada setmana introduïm nous jocs per motivar i fer gaudir als nostres Saltimbanquis. Un dia on es fa més notable la confiança que els nens van tenint amb nosaltres, cada cop ens sentim més part del grup i ells ens fan sentir-ho així.
Com cada divendres ens acomiadem d'alguns alumnes i fem l'entrega dels diplomes d'assistència al II Casal de Circ Saltimbanqui.Bon estiu, salut i circ.