28 de juliol de 2013

I Mostra Infantil de Circ Saltimbanqui - L'Espectacle de Circ.

Desprès d'una setmana més que intensiva, arriba la recompensa en forma d'espectacle de circ. Assajos i més assajos, moltes emocions i moltes alegríes, els nostres Saltimbanquis ho han bordat i ens han ofert un gran espectacle, tant els petits com els grans.


Podem sentir-nos més que orgullosos, després de la gran feinada de tirar endavant aquest espectacle de circ,  dues hores amb uns trenta nanos de 3 a 11 anys, que ens han demostrat la seva vitalitat d'amunt l'escenari. Han aprés l'importancia del treball en equip, com es sent un artista al backsatge, l'arribada del public i els nervis tot just abans de sortir a la pista,
¡ quina sensació meravellosa !

Ultimant detalls, vestuari, berenant i agafant energies just abans de l'espectacle.

Quina satisfacció veure els nostres Saltimbanquis gaudint d'avant dels seus amics i familiars, ho han donat tot i nosaltres també.

Els més petits que grans artistes !!!


Els més grans, que grans !!!

 

Agraïm l'assistència a tots aquells amics i familiars que vàreu venir a l'espectacle del II Campus de Circ Saltimbanqui, esperem que heu gaudit d'aquesta I Mostra de Circ tant com nosaltres, gràcies per la vostra confiança i bon estiu a tots i totes.

Salut i Circ !!!