1 de novembre de 2013

Escola de Circ en procés II.

Hola benvolguts i benvolgudes Saltimbanquis !!! 

Nosaltres seguim amb la nostra tasca, els darrers esdeveniments han estat ben interessants, com qualsevol projecte, els primers passos han de passar per la burocràcia i reunions amb els diferents responsables, polítics, regidors, etc.. per tal de tirar endavant allò que desitgem per a la nostra ciutat i el nostre futur, una Escola de Circ.


El dia 22 d'Octubre hem mantingut una reunió amb la primera persona de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú que s'ha interessat pel nostre projecte d'Escola de Circ, ell és Gerard Figueres, Regidor de Promoció Econòmica, Turisme, Joventut, Comunicació i Premsa, que ens va atendre molt amablement i ens va escoltar, alhora de pensar en possibles emplaçaments i formes de tirar endavant el nostre projecte. Ens va derivar i concertar un altre reunió amb la Tècnic Municipal de Joventut Elvira Targa, el dia 29 d'Octubre, que també ens va rebre i escoltar molt amablement. La reunió que ens va semblar molt interessant i on hem pogut veure que la recerca d'un espai a Vilanova i la Geltrú no serà pas cosa fàcil, ens va informar de projectes futurs i ens va oferir la Nau del Ferrocarril per tal de poder organitzar Cabarets o Espectacles de Circ en un futur, a més d'estudiar la possibilitat d'utilitzar el Poliesportiu cobert del Centre Cívic de la Collada.


Per un altre banda el dia 1 d'Octubre hem fet arribar una sol·licitud d'acollida del nostre projecte i cessió d'espais a l'Institut Francesc Xavier Lluch i Rafecas, que disposa d'un gimnàs on seria possible portar a terme el nostre objectiu, pensem que la proposta a estat ben rebuda per part del centre.

Com podeu veure seguim treballant per oferir una formació de circ de forma permanent a la ciutat de Vilanova i la Geltrú i de segur que ho aconseguirem, però ja sabem per experiència pròpia, que l'espai necessari per a la practica de tècniques de circ, mai ha esta fàcil de trobar.

Ús seguirem mantenint informats, salut i circ !!!