29 de març de 2014

XX Trobada de Monociclistes.

Els dies 29 i 30 de març tindrà lloc la XX edició de la Trobada de Monociclistes, amb circuits de muntanya i urbà, exhibicions, projeccions, circuits i curses. La trobada està oberta a tots els amants del monocicle, tot continuant una tradició que aquest any celebra els seus 20 anys al districte de 9 Barris. L’organització encara està oberta a col•laboradors.

 
 
Espai:
Ateneu Popular 9 Barris
C/Portlligat 11-15
Barcelona

El programa és el següent:

Dissabte 29 de març
10h- Ateneu Popular 9 Barris - Circuit de muntanya a Collserola
(És important portar proteccions).

16.30h- Ateneu Popular 9 Barris - Circuit urbà: es farà un circuit per diferentes places aprofitant els desnivells. Pels que no en sàpiguen gaire és una oportunitat per aprendre i gaudir de les habilitats i demostracions que faran els participants.

21h- Ateneu Popular 9 Barris - Vetllada informal amb les grabacions i fotos dels participants d´aquests 20 anys. També hi haurà petites exihibicions


Diumenge 30 de març
11h-18h Ateneu Popular 9 Barris- Circuits, curses, partit de bàsquet, jocs,etc... .i tot en monocicle, tant per a infants com per a adults. A l’hora de dinar es podrà menjar menú del bar de l’Ateneu o escalfar el menjar.


Les persones que es vulguin quedar a dormir les nits de divendres i dissabte a l’Ateneu (amb sac de dormir), han de contactar amb en Joan López a joan@desastrosus-cirkus.com


Més informació:
http://www.ateneu9b.net/content/20ena-trobada-de-monociclistes