6 de maig de 2014

Fira del Clown de Vilanova de la Muga

HOMENATGE A JOAN MONTANYÈS "PALLASSO MONTI"

La Fira del Clown de Vilanova de la Muga és un festival de pallassos i pallasses que neix amb la voluntat de recuperar i homenatjar la figura del més entranyable dels personatges humorístics de l’espectacle amb activitats diverses que giren al voltant del món del pallasso.
Enguany homenatjarem al company Joan Montanyès “Pallasso Monti”. Amb aquesta jornada tant especial, la Comissió vol transmetre, de forma lúdica i didàctica, l'interès pel món dels pallassos seguint el mestratge de Joan Montanyès.

Tot un dia dedicat a l'art de ser pallasso, durant el qual les famílies podreu trobar, en els tres espais de Vilanova de la Muga un seguit d'activitats educatives i divertides per compartir entorn del món dels pallassos, a través d'espectacles, tallers, música i molt més! Ens acompanyaran al llarg de tota la jornada la companyia La Bleda, Pallasso Sabanni, Pep Callau, Passabarret, Cirkonita, Dandy Clowns, Pep Vila, Mr. Bananna Show, Xicana, Panettone Brothers i entre d’altres.CURSA DE SABATOTS · Homenatge a Joan Montanyès
Dissabte 31 de Maig de 2014, a les 16.30h. A la Plaça Major.
Curses de cambrers, de cavalls, de cargols, la de la Mercè i la de Sant Silvestre... i perquè no una cursa amb Sabatots de Pallasso?

La #Firaclown14 acollirà la 1era Cursa oficial de sabatots de Pallasso, en què pallassos i pallasses d’arreu teniu la possibilitat de corre amb les mitigues sabates que us caracteritzen amb dues úniques finalitats, homenatjar al Pallasso Monti i arribar a la meta sense fer ridícul!
Joan Montanyès, el Pallasso Monti, ens deixà el passat més de maig de 2013, i enguany la #Firaclown14 va dedicada a ell.
Pallassos i Pallasses, animeu-vos i inscriviu-vos!!!

Més informació