1 de maig de 2014

La Fira de Circ Trapezi de Reus del 8 al 11 de Maig 2014.

Fira del Circ de Catalunya 2014  
Del 8 a l’11 de maig 2014 · Reus
www.trapezi.cat   

La Fira Trapezi de Reus s’inicia el dijous 8 de maig amb DOMUS, un cabaret amb la intervenció d’Hotel iocandi, Duo Laos i Atempo Circ. 4 dies d’intensa programació amb 12 propostes internacionals, 21 de nacionals i 3 de la resta de l’estat, 37 companyies provinents de França, Bèlgica, Canadà, Noruega, Eslovàquia, Itàlia, Marroc, Argentina, Brasil, Xile, Espanya i Catalunya oferiran més de 80 representacions.


Trapezi, Fira del Circ de Catalunya, obrirà les seves portes el proper 8 de maig amb el cabaret d’obertura DOMUS, un tast de tres de les companyies programades en aquesta divuitena edició: Hotel iocandi, Duo Laos i Atempo Circ. Piero Steiner serà l’encarregat de presentar aquest cabaret inaugural sota la direcció de Jorge Albuerne al Parc de Sant Jordi. La Fira, que s’allargarà fins al diumenge 11, compta amb una intensa programació que inclou 12 espectacles internacionals, 21 de nacionals i 3 de la resta de l’estat. Places, carrers, teatres i veles de la capital del Baix Camp acolliran els espectacles de 37 companyies procedents de França, Bèlgica, Canadà, Noruega, Eslovàquia, Itàlia, Marroc, Argentina, Brasil, Xile, Espanya i Catalunya que oferiran al públic més de 80 representacions de les seves produccions més recents, centrades en diferents tècniques i disciplines i que destaquen per la transversalitat de llenguatges.

Trapezi 2014 fa una clara aposta pels artistes emergents, la nova creació i l’experimentació. La transversalitat i la convivència de llenguatges, l’aposta per altres disciplines com la dansa o les arts plàstiques, noves tendències i estètiques en la posada en escena, així com la innovació i el risc, són els valors principals que caracteritzen la programació. Aquests han estat els criteris que ha seguit l’actual direcció artística, liderada per Jordi Gaspar, amb el convenciment que les companyies emergents, així com la qualitat, la novetat i la varietat de formats (vela, sala, carrer, cabaret, itinerants) faciliten la projecció internacional i estatal del circ català.

+ informació

Salut i Circ !!!