18 de maig de 2014

Tallers de Circ del cap de setmana 17 i 18 de Maig.

Aquest cap de setmana ha estat molt productiu, ens encanta el nostre treball, veure gaudir als nens i famílies fent circ no te preu !!!


Dissabte 17 de Maig vam participar a la Fira Expomar 14 a Vilanova i la Geltrú, tres hores de taller de circ, on moltes famílies hi han passat per gaudir de l'art i la cultura del circ, una molt bona acollida i participació del nostre format de Taller en Família "Circ Vora el Mar". Gracies a l'organització pel tracte rebut.


Diumenge 18 de Maig visitem la casa de colònies Artur Martorell en Calafell per col·laborar amb la Cooperativa Actua Sccl, empresa de treball associat creada l’any 2005 per professionals del camp socioeducatiu. Desenvolupa projectes d’atenció residencial a infants i adolescents tutelats per la Generalitat , inserció laboral de joves amb dificultats socials, i la dinamització d’espais i àmbits educatius per la millora de la convivència i la prevenció de situacions de risc.

 
 

Tot un plaer treballar amb el Circ Social, uns 150 nens i joves d'entre 7 a 16 anys dels centres oberts, han pogut gaudir del nostre circ, quatre tallers de circ seguits, un tastet de circ que esperem que han gaudit tant com ho hem fet nosaltres. Gracies, gracies i ens tornem a veure !!!

Aqui teniu el post al seu bloc Centres Oberts de Vilanova i la Geltrú

Salut i Circ