24 de juny de 2014

V Trobada de Formadors d'Acrobàcia de Circ a Vilanova i la Geltrú.

L'Associació de Circ Saltimbanqui acull La V Trobada de Formadors d'Acrobàcia que a reunit formadors de diferents escoles i espais on s'imparteix circ, La Crica, l'Ateneu P9 Barris, l'Institut del Teatre, l'Escola de Circ Rogelio Rivel i l'Escola de Circ Saltimbanqui.

Alberto Feliciate, Mael Durand, Jaime Barbosa, Gloria San Miguel, Javier Soler i David Marfil "Txupi" són els formadors que ens vam trobar al Pavelló Municipal d'Esports de Les Casernes a Vilanova i la Geltrú per compartir, debatre i elaborar un base de dades i  documents de material pedagògic i didàctic, que servis de consulta en un futur.Una gran feinada i moltes hores de dedicació, per tal  d'aconseguir plasmar en paper les definicions dels diferents moviments, la metodologia, la correcció d'errors més comuns, les diferents pedagogies, per enriquir-nos i poder ensenyar més i millor als nostres alumnes o debatre la filosofia de l'acrobàcia en el món del circ.

En la meva opinió aquestes trobades són necessàries i molt positives, ens serveixen per créixer com a formad@rs, aprendre dels companys, compartir els nostres coneixements i establir relacions d'intercanvi. Demostren la preocupació dels formadors de circ per aconseguir oferir una formació acurada als futurs professionals del circ.  

Agraïm la col·laboració de les Regidories de Cultura i Esports per la cessió del Gimnàs de Gimnàstica Esportiva per la realització de la V Trobada, a la Carme, conserge del Pavelló que ens ha ajudat en tot moment, i com no als participants de la trobada.

Salut i Circ !!!