6 de juliol de 2014

1ª Setmana del III Casal de Circ Saltimbanqui 2014.

Aquesta primera setmana a donat molt de si, els nostres Saltimbanquis han gaudit de valent amb l'acrobàcia, els malabars, les teles i el trapezi, els equilibris sobre objectes, el teatre gestual, els equilibris acrobàtics, fent el pallasso i com no, amb el dia de l'aigua.

 Els Saltimbanquis de la primera setmana.

Aquest any tenim nens/es que vénen des de tota la comarca, Ribes, Vilanova, Canyelles, Sitges, Vilafranca i ciutats o pobles més llunyans com Vacarisses i Barcelona. El Casal ha crescut i són cada cop més, els nens i nenes que s'interessen pel nostre món del Circ.

L'Equip de formadors ens hem trobat molt còmodes treballant plegats, organitzant les activitats i valorant els aspectes positius i les coses a millorar, l'experiència d'aquests tres anys de Casal donen els seus fruits i trobem que la formació que oferim té una molt bona qualitat.

Ús presentem l'equip de formadors d'aquest any 2014:

Mar Rojas
Directora del Casal de Circ i pedagoga dels aeris, malabars, acrobàcia, teatre gestual i encarregada de la comunicació amb les famílies, artista professional i formadora de circ amb una gran experiència.


David Marfil "Txupi"
Coordinador dels programes pedagògics del Casal, pedagog d'acrobàcia, malabars, equilibris sobre objectes, equilibris acrobàtics i pallasso, artista professional i formador de circ amb una gran experiència.


Carlos Paco
Monitor especialista en acrobàcia i malabars, jocs i dinàmiques lúdiques, artista professional i formador de circ amb una gran experiència en activitats de lleure.


Ares Roca
Monitora de técniques de circ, en process de formació i alumna de l'Escola de Circ Rogelio Rivel i de l'Escola de Circ Saltimbanqui, amb experiència en les activitats de lleure.


Joana Dunyó
Monitora, exalumna del Casal de Circ i ajudant en les activitats, amb un gran interès en les Arts del Circ i experiència en activitats del lleure.


Una setmana intensiva i molt bonica, com gaudim amb el nostre treball, veure gaudir als nostres Saltimbanquis no te preu, sempre motivats, amb moltes ganes, il·lusió per aprendre i passar-ho bé.

Com cada divendres de Casal de Circ fem l'entrega dels diplomes als Saltimbanquis que marxen, un moment molt emotiu, trist perquè marxen i alegre perquè han vingut. Bones vacances Saltimbanquis !!!

Salut i Circ !!!