18 de juliol de 2014

3ª Setmana del III Casal de Circ Saltimbanqui 2014.

Setmana de canvis pel nostre Casal de Circ, canvia el nombre de nens i nenes, també l'equip de formadors amb Mar Rojas, David Marfil "Txupi" i Carlos Paco. Els nostres Saltimbanquis comencen a adquirir més confiança i coneixement en les diferents tècniques de circ, amb grans avanços importants, en alguns casos, augmentant la dificultat i la implicació.

Continuem treballant amb quatre grups, de vegades tots plegats i d'altres per separat, Malabaristes i Pallassos, els grups del més petits, Acròbates i Trapezistes els més grans. Aquesta setmana, com cada setmana, ho donem tot, hem gaudit amb els nostres Clowns, hem pujat a les alçades del Trapezi i les Teles, hem volat pels aires amb les Acrobàcies, els Malabars al vent i l'Equilibri sobre Objectes ens ha donat concentració. També hem gaudit de la festa de l'aigua i del descans d'escoltar un conte o llegir un llibre de Circ.
Tots els divendres arriben les acomiadades i els moments emotius, sempre que un dels nostres Saltimbanquis marxa li fem la mateixa pregunta ¿Que és el que més t'agradat del Casal de Circ?
Les respostes són diferents, alguns han gaudit de les tècniques, el Pallasso, els Malabars, el Trapezi, les Acrobàcies, el dia de l'aigua.... però d'altres, han trobat més important, aconseguir fer bons amics.

Salut i Circ !!! Bones vacances Saltimbanquis, fins aviat.