26 de juliol de 2014

4ª Setmana del III Casal de Circ Saltimbanqui 2014.

Setmana més que intensiva, Dilluns i Dimarts afinem amb les tècniques, aprofitem fins l'ultim segon per poder practicar i practicar. Dimecres ens relaxem amb la Festa de l'Aigua, però no dura gaire, ja que Dijous i Divendres ens esperen els dies més apassionants i durs amb els assajos de l'espectacle de la II Mostra Infantil de Circ Saltimbanqui. 
Com ja esperem, tots els nens i nenes volen fer-ho tot, però no és possible, i els hem de donar a triar entre les diferents tècniques de circ per preparar els seus números. Els recolzem en tot moment, però els animem a debatre i decidir com fer les seves presentacions, evidentment els hi marquem un camí, però ells mateixos decideixen com caminar-ho.
Aquests dies l'equip organitzatiu treu fum, moltes coses a preveure, passant pels nens i l'espectacle, a l'escenari, l'escenografia, el so, la música, la comunicació amb les famílies, etc... És un gran volum de treball extra, dins del nostre dia a dia del Casal de Circ, que afrontem amb ganes i decisió, per convidar i mostrar a les nostres famílies i amics, tot allò que ens ha fet gaudir durant el Casal.

No sabeu, quin plaer veure gaudir als vostres nan@s, les seves emocions i decepcions, il·lusions i alegries, esforç i recompensa, divertir-se i aprendre, tot amb un gran nivell d'implicació, la preparació del seu espectacle es "la guinda del pastís" a l'estada en el Casal de Circ Saltimbanqui.Aquest Divendres les acomiadades han sigut més que emotives, amb llagrimes incloses, ja que molts nens i nenes que marxen porten 4 setmanes amb nosaltres, els trobarem molt a faltar. Bones Vacances Saltimbanquis !!!

Salut i Circ !!!