2 d’agost de 2014

5ª Setmana del III Casal de Circ Saltimbanqui 2014.

Arribem a l'última setmana del Casal de Circ, per una banda amb ganes i per un altre amb pena. Continuem gaudint i aprenent, però es nota que els nens i nenes tenen ressaca de la Mostra de Circ, on ens hem deixat moltes energies, però l'activitat al Casal no para.Les primeres hores dels matins els dediquem als aeris, al Trapezi i a les Teles, mentre alguns van pujant i baixant del Trapezi, els altres fem olimpíades de Malabars. Després d'esmorzar continuem amb els Equilibris sobre Objectes o les Acrobàcies.
El Dijous rebem la visita del Campus Escoles de Ribes i els preparem una rebuda a l'entrada, com es mereix un Casal de Circ, amb una petita actuació. Els nostres Saltimbanquis han exercit de mestres ajudant i compartint amb els visitants la pràctica de les tècniques de circ, Malabars, Equilibris sobre Objectes i Trapezi.

Com cada Divendres l'entrega de diplomes és més que emotiva, ens acomiadem amb petons i abraçades, després d'escoltar les anècdotes i les vivències dels nens i nenes al nostre Casal de Circ, quina satisfacció i quin goig !!!Bones vacances Saltimbanquis !!!

Salut i Circ