11 de desembre de 2014

Una quarantena de propostes de circ per les dates nadalenques.

De l'11 de desembre a l'11 de gener es podran veure exposicions, circs en vela, espectacles i tallers.

L’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC) elabora una agenda recollint les activitats aportades pel sector amb un total de 39 propostes de circ arreu de Catalunya (exposicions, circs en vela, espectacles i tallers) durant els mesos de desembre i gener (de l’11 de desembre a l’11 de gener).


Dins de les propostes podem trobar F.I.R.A, el 19è Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular 9 Barris i la tradicional cita del Circ Raluy al Port Vell de Barcelona, que a més acollirà la Gala dels Premis de Circ Zirkòlika 2014.

Aquest Nadal també podrem gaudir de la instal•lació de la carpa de Los Galindos a Terrassa, Rhum de Monti&Cia, que porta a terme al Teatre Lliure el projecte que el desaparegut Monti va deixar inacabat i la barreja de clown i música que ens portem Leandre i els Barcelona Clarinet Players a L’Auditori.

Dintre de les propostes destaquen Circs de Nadal a càrrecs dels col•lectius d’artistes de circ de Mataró, El Masnou i Terrassa i propostes solidàries com la Nit de Gala de Fundació El Maresme i Pallassos sense fronteres i el Cabaret Solidari de L’Esplai de Circ i La Masnou d’Orleans.

Els més petits i els amants del circ també poden gaudir de casals i tallers de circ en municipis com Mataró, Torelló o Sant Cugat, entre altres. Aqui a Vilanova i la Geltrú tenim els Cursos Intensius a l'Escola de Circ Saltimbanqui del 2 al 4 de Gener 2015.

Tota la informació es pot trobar en aquest calendari  i a l’agenda de la web de l’APCC, tot fent la cerca per data, tipus i companyia, així com en aquesta nota de premsa.

Salut, Bones Festes i Circ !!!