4 de gener de 2015

Cursos Regulars de Circ Saltimbanqui.

Ús proposem un seguit de Cursos Regulars de Circ adreçats a joves i adults, a partir de 16 anys, on podreu iniciar-vos o perfeccionar les diferents tècniques de circ. Disposats en trimestres, durant tot l'any, ens permet aprofundir o perfeccionar en les diferents tècniques, elaborar un programa que permet assolir habilitats i coneixements, que donaran eines als participants per desenvolupar la tècnica al seu nivell, amb seguretat i autonomia.

A partir del 12 de Gener i fins al 19 de Juny 2015.


Tècniques de Circ:

Acrobàcia
Estiraments, flexibilitat i musculació específics, col·locació corporal, acrobàcia base, verticals, tombarelles, rodes, flic-flacs, mortals, salts bàsics al terra que s’aprenen a través d’exercicis educatius amb materials específics i seguretat. Les classes i el professor s'adpten als diferents nivells dels participants.
Professor: David Marfil "Txupi"

Dimarts i Dijous de 10:00h a 12:00h (Grup A)
Dilluns i Dimecres de 19:00h a 21:00h (Grup B)

Preu Mensual: 80 €
Preu Trimestral: 240 €

Equilibris Acrobàtics
Estiraments, flexibilitat i musculació específics, col·locació corporal, normes de seguretat i base tècnica de les figures en duo o grup. Diferenciació entre portor i àgil, figures al terra, doble o triple alçada, llançaments, mans a mans, etc... Es imprescindible apuntar-si en parelles o trios. Les classes i el professor s'adpten als diferents nivells dels participants.

Professor: David Marfil "Txupi"

Dilluns i Dimecres de 10:00h a 12:00h
Preu Mensual: 80 €
Preu Trimestral: 240 €
Verticals
Estiraments, flexibilitat i musculació específics, col·locació corporal, equilibri de mans a terra. Diferents tipus de verticals, que aprenem a través de exercicis educatius. Les classes i el professor s'adpten als diferents nivells dels participants.

Professor: David Marfil "Txupi"

Dimecres de 12:00h a 14:00h (Grup A)
Divendres de 19:00h a 21:00h (Grup B)
Preu Mensual: 40 € (1 dia x setmana) / 80 € (2 dies x setmana)
Preu Trimestral: 120 € (1 dia x setmana) / 240 € (2 dies x setmana)Trapezi
Estiraments, flexibilitat i musculació específics, col·locació corporal, normes de seguretat i base tècnica de les figures individuals al trapezi fix. Les classes i la professora s'adpten als diferents nivells dels participants.

Professora: Mar Rojas

Dimarts i Dijous de 19:00h a 21:00h


Preu Mensual: 80 €
Preu Trimestral: 240 €

Teles i Corda
Estiraments, flexibilitat i musculació específics, col·locació corporal, normes de seguretat i base tècnica de les figures individuals a les teles i la corda vertical. Les classes i la professora s'adpten als diferents nivells dels participants.

Professora: Mar Rojas

Dilluns i Dimecres de 19:00h a 21:00h
Preu Mensual: 80 €
Preu Trimestral: 240 €


Combinat Aeris
Estiraments, flexibilitat i musculació específics, col·locació corporal, normes de seguretat i base tècnica de les figures individuals al Trapezi, Teles i Corda Vertical. Les classes i la professora s'adpten als diferents nivells dels participants.

Professora: Mar Rojas

Dimarts i Dijous de 12:00h a 14:00h


Preu Mensual: 80 €
Preu Trimestral: 240 €

Malabars
  Estiraments i col·locació corporal, introducció als diferents jocs   malabars a nivell d’iniciació, intermedi o avançat, manipulacions  amb pilotes, bitlles, plats xinesos, pal xines (devilsticks), caixes  (cigars boxes), diàbolos, anelles i barrets, individual i en grups  (passing). Les classes i el professor s'adpten als diferents nivells  dels participants.

Professor: David Marfil "Txupi"

Dilluns de 12:00h a 14:00h
Preu Mensual: 40 €
Preu Trimestral: 120 €
Equilibris sobre Objectes
  Estiraments específics, col·locació i biomecànica corporal, com pujar sobre un objecte, com caure, exercicis d’equilibri estàtic i dinàmic. Bola de equilibris, monocicle, xanques, rola bola, rulo, slackline, cable i corda fluixa.

Professor: David Marfil "Txupi"

Divendres de 10:00h a 12:00h
Preu Mensual: 40 €
Preu Trimestral: 120 €Clown / Pallasso

El principal objectiu serà la recerca del nostre propi pallasso, mitjançant exercicis d’improvisació i jocs específics de la tècnica del clown, individual i en grups. La comunicació, els sentiments, que ens fa riure, que fa riure als demés, el ridícul, l’exageració, la imaginació, com afrontar les diferents situacions amb el nostre propi cos. Les classes i el professor s'adpten als diferents nivells dels participants.

Professor: David Marfil "Txupi"

Divendres de 12:00h a 14:00h
Preu Mensual: 40 €
Preu Trimestral: 120 €

Preus

Preu Mensual: 40 € (1 dia x setmana)
Preu Mensual: 80 € (2 dies x setmana)
Preu Mensual de 3 Cursos de 40 €: 110 €
Preu Mensual de 3 Cursos de 80 €: 230 €

Places Limitades.
Quota obligatoria d'Usuari/a 30 € anuals.

Els Usuaris disposan d'assegurança d'accidents anual, descomptes i beneficis en les diferents activitats de l'Escola, a més de rebre informació periódica sobre les Arts del Circ.


Dins de les vostres possibilitats es demana compromis trimestral.

l'Organització es reserva el dret de realitzar canvis en els horaris o l'anul·lació dels cursos en el cas de no arribar als participants minims.

Els grups de cada curs, es formen per ordre d'inscripció, per assegurar la participació, cal que ens feu arribar l'inscripció degudament complimentada i efectuat el pagament, ja sigui en efectiu a l'Escola de Circ o tranferencia bancaria, rebreu una confirmació de l'Escola de Circ Saltimbanqui.

Us hi esperem !!!

Inscripcions i més informació a: