12 de gener de 2015

Neix l'Escola de Circ Saltimbanqui a Vilanova i la Geltrú.

La recerca de l'espai idoni ha estat una feina molt difícil, comencem per intentar aconseguir un espai municipal, no trobem cap possibilitat, després de passar per totes les regidories de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Prosseguim cercant i cercant, entre polígons industrials i locals dels carrers Vilanovins, també estudiem alguns terrenys, fins que ens decidim pel local del C/ Mèrida 5, que trobem el més idoni per situació, espai i condicions.


Així entrem
al local i ens posem a treballar per condicionar-lo, amb molt d'esforç, tant físic, com econòmic, a poc a poc va prenen forma, adolorits per la feinada, però contents d'aconseguir tirar endavant el nostre somni.
El dia 10 de Gener realitzem la primera Jornada de Portes Obertes, un bon grapat de famílies passen pel local, que ara ja podem dir en veu alta, que s'ha transformat en l'Escola de Circ Saltimbanqui.
Moltes gràcies a tots els que heu passat per l'Escola, compartint aquests moments tan importants i màgics per a nosaltres. Neix l'Escola de Circ Saltimbanqui !!!

Salut i Circ