1 de febrer de 2015

Diumengue 8 de Febrer, Circ Familiar a l'Escola de Circ Saltimbanqui

El Taller de Circ Familiar integra la descoberta de les diferents tècniques de circ, com activitat física i creació artística en l’àmbit familiar, per tal que tots els membres de la família puguin realitzar una activitat conjunta, dins d'un ambient de confiaça i afectiu. Aquesta activitat està pensada com un espai lúdic on la descoberta i pràctica de les tècniques circenses permeti a les famílies apropar-se al món del circ com a part activa i no merament com a espectadors. 

Veniu a compartir i a viure la magia del Circ en Família !!!


Diumengue 8 de Febrer 2015
11:00h a 13:00h


Preus
5 € per persona i sessió

En el cas de famílies de més de 4 membres, només cal que pagueu 4 abonaments.

Els nens han de anar acompanyats d'un adult.

En la mesura posible cal enviar un correu electrònic a escoladecircsaltimbanqui@gmail.com, per tal de confirmar l’assistència.

El cap de setmana del 7 i 8 de febrer, La Xarxa d'Espais de Circ de Catalunya (la XECC), organitza la 7ª edició conjunta de Circ en familia a 7 espais de circ d’arreu de Catalunya: L’Escola de Circ Rogelio Rivel (Barcelona), La Llançadora (Granollers), La Crica (Manresa), Cronopis (Mataró), Ca l’Estruch (Sabadell), Centre Cultural de Terrassa i Tub d’Assaig (Terrassa) i l'Escola de Circ Saltimbanqui (Vilanova i la Geltrú).


Escola de Circ Saltimbanqui
C/ Mèrida 5
08800 Vilanova i la Geltrú