2 de març de 2015

Convocatoria d'Artistes i Companyies de Circ per el Dia Mundial del Circ a Vilanova i la Geltrú 2015.

Des de l'Escola de Circ Saltimbanqui estem preparant la celebració del Dia Mundial del Circ a Vilanova i la Geltrú el dia 18 d'Abril, volem omplir Vilanova de Circ. Busquem artistes i companyies de circ que vulguin realitzar els seus números o espectacles als carrers de Vilanova i la Geltrú, tots els espectacles seran a "la gorra". Tots els espectacles tindran difusió i un espai en condicions per realitzar l'actuació, espai d'artistes i el millor tracte des de l'organització.

Aqui podeu veure com va ser l'Edició 2014
 
Algunes imatges de l'Edició 2014


Durant la jornada tindrem Taller de Circ i diferents tallers relacionats amb el món del circ, contacontes, servei de bar i menjar, contarem amb l'actuació dels Elegants amb el seu espectacle Cabaret Elegance al Teatre Principal de Vilanova, única actuació que hem aconseguit que sigui remunerada. Després, amb la vostra ajuda, volem realitzar un Cabaret de Circ a la Plaça de les Neus, al costat del teatre, perquè el circ sigui accessible a tothom. També tenim la possibilitat de realitzar actuacions a diferents places i espais del poble durant tot el dia.

Artistes i Companyies de Circ, animeu-vos a vindre a celebrar el DIA MUNDIAL DEL CIRC amb nosaltres a Vilanova i la Geltrú i aprofitem l'ocasió per reivindicar que els carrers son nostres !!!

Els interesats podeu enviar un mail a escoladecircsaltimbanqui@gmail.com amb les vostres propostes, desde ja us donem les gràcies.

Salut i Circ

Atentament