8 d’abril de 2015

L'Associació de Circ Saltimbanqui organitza el Dia Mundial del Circ a Vilanova i la Geltrú el 18 d'Abril 2015.

Per segon any consecutiu celebrem el Dia Mundial del Circ a Vilanova, entre el 10 i el 19 d'Abril amb diferents activitats, Circ en Família, Taller de Circ Social i la celebració del Dia Mundial del Circ, aquest any amb la programació de uns 20 espectacles de circ per diferents carrers i places de la vila, amb més de 50 Artistes i Companyies que ompliran Vilanova i la Geltrú de CIRC !!!

11 d'Abril de 11h a 13h Circ en Família a l'Escola de Circ Saltimbanqui conjuntament amb vuit espais de circ de la Xarxa d'Espais de Circ de Catalunya.

12 d'Abril de 11h a 13h Taller de Circ Social a la Festa Conscienciació de l'Autisme.

18 d'Abril la celebració del Dia Mundial del Circ a Vilanova i la Geltrú 2015.

Tots els espectacles (excepte al Teatre) són a "la Gorra", fem una crida a la generositat i compromís dels Vilanovins i gents de les comarques del Garraf i el Penedès amb la Cultura i les Arts del Circ als nostres carrers i places.
 

 Programació Dia Mundial del Circ a Vilanova i la Geltrú 2015

Veniu a gaudir i a compartir amb nosaltres la celebració del Dia Mundial del Circ.
A nivell Català...

Aquest 2015 el Dia Mundial del Circ, impulsat per la Federació Mundial del Circ, tindrà lloc el dissabte 18 d'abril de 2015.


Catalunya, a partir de l’impuls de l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC) i la Xarxa d’Espais de Circ de Catalunya (la XECC), s’afegeix per tercer any a la celebració, allargant-la des del 10 d’abril fins el diumenge 19 d’abril, amb un total de 50 activitats en 23 municipis, a càrrec de 100 companyies i entitats. Dins d’aquestes activitats trobem 44 espectacles, 100 funcions i 11 tallers per a grans i petits.

A la web https://diamundialdelcirc.wordpress.com/ es pot trobar tota la informació (manifest, actes programats) del Dia Mundial del Circ a Catalunya.

Salut i Circ !!!