2 d’abril de 2015

L'Escola de Circ Saltimbanqui participa a la Festa Conscienciació Autisme 2015 a Vilanova i la Geltrú.

L'Escola de Circ Saltimbanqui participa a la Festa Conscienciació Autisme el 12 d'Abril 2015 al Parc Ribes Roges de Vilanova i la Geltrú en cel·lebració del Dia del Circ Social. #socialcircusdayUn any mes ja esta en marxa la Festa per celebrar el 2 d'abril, dia mundial de conscienciació sobre l'autisme!!!  Enguany es tornarà a celebrar a Vilanova i la Geltrú, amb algunes novetats:

  • Actuacions durant tota la Festa.
  • Taller de Circ amb l'Escola de Circ Saltimbanqui. 
  • Sortejarem 2 fofutxes que representen els nens del nostre logo. Les butlletes a 1€ es poden comprar ja a la Botiga Sinra Dona de Les Roquetes i a la Caseta d'Informació de l'associació, durant la Festa, diumenge dia 12 d'abril.
  • Tindrem samarretes i moltes cosetes xules per qui vulgui fer la seva aportació i col·laborar amb la associació Autisme amb Futur.
  • Tancaran la Festa colles de tabals infantils i juvenils de tota la comarca del Garraf.

Quan??     Diumenge 12 d'abril, de 11:00h a 14:00h

On??        Al Parc de Ribes Roges, de Vilanova i la Geltrú. On estan les pistes de bàsquet.

Preu??      Gratis, per a tothom que vulgui passar una estona molt divertida i aprendre sobre l'autisme.
Qui ho Organitza?? Associació Autisme amb Futur (Associació de famílies de persones diagnosticades amb TEA (Trastorns de l'Espectre Autista) de les comarques Garraf-Penedès)I que farem???????11:00h   Començarem movent l'esquelet amb una Màster Class de Zumba molt divertida. Us penjarem els vídeos de les coreografies que es faran al Facebook i a la web www.autismeambfutur.org,  perquè aneu assajant els passos.  No tingueu vergonya que no estareu sols!!!! Ens acompanyara més de 60 zumberas i zumberos de l' entitat Siente el Ritmo.


A aquesta mateixa hora també s'iniciaran els tallers didàctics ubicats a les casetes, el taller de circ, la caseta informativa de la nostra associació i la caseta d'articles per col·laborar.

11:30h  Benvinguda i presentació de l'acte a càrrec de la Sra. M. Carmen Escalera, presidenta de l'associació Autisme amb Futur.
Intervenció a càrrec de la Il·lma. Sra. Neus Lloveras, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú.
Intervenció a càrrec de la Hble. Sra. Neus Muntè, consellera de Benestar Social i Família.
A continuació, lectura del Manifest a càrrec de la Sra. Anna Barrachina, actriu .

12:00h   Inici de les activitats lúdiques: Grans i petits no us podeu perdre l'oportunitat de fer un partidàs amb un equip guanyador a l'Inflable Futbolí, i per als mes atrevits hi ha l'Inflable Gladiadors. Si sou mes d'esports de motor, apunteu-vos a la cursa de cars (esmorzeu bé que el motor sou vosaltres...jeje)  i per als mes flexibles cursa de sacs i limbo!!! Tot això gràcies a la col·laboració de Barcelona Paintball. A més, els mes curiosos podran pujar als vehicles que ens portaran BombersMossos d'Esquadra i Policia Local.

12:00h   Gaudirem d'una  exhibició de Ball Flamenc amb  Eva Rodríguez i Laura Rodríguez.

12:30h   Els membres de Centre Artis ens faran gaudir d'una bona estona de Funky, Latino i Aeròbic. 

13:00h   L' Escola de Ball Teresa Carulla ens mostrarà el gran talent dels seus alumnes mes petits amb Hip-hop.
13:30h   Farem el sorteig de les Fofutxes. Qui serà l'afortunat/da?

13:45h  Estigueu preparats i no us espanteu si sentiu tremolar el terra!!! De tota la comarca del Garraf arribaran colles infantils i juvenils de  tabalers que tocaran tots a una amb tant de ritme i il·lusió que de ben segur us arribarà al cor.

14:00h  Que millor tancament de festa que els nens i nenes de l'associació deixin anar  globus blaus amb un desig per al seu futur...I COM ES FA TOT AIXÒ ?????Això es fa gràcies a la col·laboració desinteressada de tots els participants i col·laboradors, que creuen en el nostre projecte,ens recolzen i ens animen a continuar.

Això es fa gràcies a l'ajut i al suport de valor incalculable que ens donen tots els voluntaris que col·laboren amb l'associació.

Això es fa gràcies a l'empenta, la voluntat i el desig d'un futur millor de totes les famílies que formem l'associació Autisme amb Futur.
Això es fa gràcies a tots els que veniu a la festa a fer-nos costat


TOTS SOM ÚNICS!!!