14 de maig de 2015

Els Casals d’estiu amb Circ.

Diferents espais de Circ ofereixen propostes pels infants durant els mesos de juny, juliol i agost.

Ja s'acosta l'estiu i mentre les famílies pensen a trobar propostes d'oci pels infants i joves que acaben el curs escolar, diferents espais de circ ja tenen a punt les seves propostes de casals d'estiu que, any rere any, van ampliant l'oferta.

L’Escola de Circ Saltimbanqui ofereix a Vilanova i la Geltrú el IV Casal de Circ Saltimbanqui d'Estiu, del 29 de Juny al 31 de Juliol 2015, a l’Escola El Margalló, amb diferents activitats segons les seves edats, per a nens d’educació infantil i primària, entre els 3 i 12 anys. Les tres anteriors edicions han estat molt exitoses i hi han participat nens/es de diferents poblacions del Garraf i el Penedès, Canyelles, Sant Pere de Ribes, Cubelles, Sitges, Vilanova i la Geltrú i Vilafranca del Penedès.
Més informacióL’Espai Mar Gómez de Barcelona ofereix un Casal d'Estiu de Circ i Dansa, del 27 de juny al 17 de juliol, per a infants de 6 a 12 anys. El circ i la dansa seran els fils conductors de les activitats, que també combinaran jocs creatius, de grup, jocs d’aigua… Al final de cada setmana es farà una mostra de tot el que els alumnes han après! 

Més informació


L'espai de circ i aeris Gente Colgada, amb més de deu anys d’experiència, ofereix aquest estiu el seu primer casal de circ per a infants de 6 a 12 anys, les setmanes del 20 al 24 i del 27 al 31 de juliol de 2015.
Més informació
 Circulant torna a organitzar a Mataró el Casal d'estiu d'artistes '15 Va de circ i teatre! que tindrà lloc al teatre Casal Aliança, dedicat a la descoberta i pràctica del i el teatre ( jocs teatrals, creació, maquillatge, vestuari, espectacle) combinat amb sortides i activitats pròpies d'un casal d'estiu. Adreçat a nens i nens de 4 a 14 anys comptarà amb Els Herrerita, el Mag Txema i Mumusic Circus.
Més informació
La Llançadora de Granollers, que durant tot l’any ofereix formació de circ, també inclou el circ en la seva Escoleta d’estiu de les arts (amb teatre, música, dansa, plàstica i cinema), i oferirà una mostra cada divendres per familiars i amics.
Més informacióL’Esplai de Circ Encirca’t, situat a la carpa del restaurant l’Era d’Arenys de Munt, torna a oferir Casals de circ per infants de 6 a 14 anys, del 29 de juny al 31 de juliol. No calen coneixements previs.
Més informacióEn el Casal de Circ de La Crica a Manresa farem: Trapezi, Malabars, Acrobàcies, Teles, Equilibris sobre objectes, Saltar al minitrampolí i un munt de jocs divertits.
Més Informació


La casa de colònies Mogent de Llinars del Vallès oferirà també casals de circ, amb la direcció pedagògica de Mònica Alsina, i amb la col·laboració d’Encirca’t. Els casals estan adreçats a infants i joves a partir dels 6 anys, i tenen opció de campaments del 5 a l’11 de juliol, a Casals amb opció de campaments.
Més informació


Moltes de les propostes ofereixen servei d’acollida i en alguns casos, també de menjador.


Desde l'Associació de Circ Saltimbanqui us desitgem un estiu ple de Circ !!!

Salut i Circ.