10 de juny de 2015

Saltimbanquis al Juanita's Vilanova Beach Festival 2015.

Novetats d'enguany al Juanita's Vilanova Beach Festival d'aquest any, l'Escola de Circ Saltimbanqui participa amb un Taller de Circ al Parc de Ribes Roges de Vilanova i la Geltrú. Aquesta activitat es podrà fer el dissabte 11 i diumenge 12 de juliol de 11h a 13h i de 19h a 21h, però abans cal reservar plaça a la pàgina web del Festival. 

www.juanitasvilanova.cat


Obert a totes les edats!!!!
Taller de Circ Saltimbanqui


Horari: Dissabte i Diumenge de 11h a 13h i de 19h a 21h
Lloc: Parc de Ribes Roges
Edats: de 3 a 99 anys
Els nens han de anar acompanyats d'un adult.(1 adult x 2 nens/es)
Grups de 30 participants
Nivell: No cal experiència prèvia
Cal Portar: Roba còmoda
Organitzadors: Escola de Circ Saltimbanqui i Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.


Que és ?

El Taller de Circ integra la descoberta de les diferents tècniques de circ, com activitat física i creació artística en l’àmbit familiar, per tal que tots els membres de la família puguin realitzar una activitat conjunta, dins d'un ambient de confiaça i afectiu. Aquesta activitat està pensada com un espai lúdic on la descoberta i pràctica de les tècniques circenses permeti a les famílies apropar-se al món del circ com a part activa i no merament com a espectadors.Tècniques de Circ


Malabars
Introducció als diferents jocs malabars a nivell d’iniciació, pilotes, bitlles, mocadors, plats xinesos, devilsticks, diàbolos, hula hoops, cariòques i anelles.

Equilibris sobre Objectes

Com pujar sobre un objecte, com caure, control i descontrol, equilibri estàtic i dinàmic. L’alumne pot aprendre els coneixements bàsics. Bola de equilibris, xanques, rola bola, rulo, slackline, cable i corda fluixa.

Trapezi
Introducció al trapezi, com pujar, com baixar, normes de seguretat i base tècnica de les figures al trapezi.


Dinàmica de la sessió

Estiraments i col·locació corporal, dinàmica de grup, exhibició explicativa per part dels formadors de cada aparell o tècnica de circ, pràctica dels malabars, els equilibris sobre objectes i el trapezi. Per finalitzar estiraments i relaxació.


Inscripcions

La inscripció es podrà fer on-line/
www.juanitasvilanova.cat i en el mateix parc si hi
ha places. El preu serà de 5€.


Estiu de Circ a Vilanova i la Geltrú !!!


Salut i Circ !!!