23 de juliol de 2015

4ª Setmana del IV Casal de Circ Saltimbanqui.

Aquesta setmana estem preparant l'espectacle de la Mostra Infantil de Circ Saltimbanqui, els nostres Saltimbanquis ho estan donant tot, comencen els nervis previs a la funció, tots volen treure les seves millors actituds i habilitats circenses, davant dels seus amics i familiars.


Nosaltres ens ho passem pipa i gaudim molt al veure com s'involucren, com es preocupen per tenir temps per l'assaig, per tenir-ho tot a punt. Aquest any nosaltres hem muntat alguns números, però d'altres ho han fet els mateixos Saltimbanquis amb l'ajuda d'un ull extern.
La Mostra és la guinda del pastís del Casal de Circ Saltimbanqui, cada any millorem i ens sentim molt orgullosos i orgulloses de la nostra feina, però sobretot, és un plaer veure com any rere any, els nostres Saltimbanquis van creixent i evolucionant com a personetes, ens emociona saber que nosaltres hem contribuït i sembrat la llavor del Circ en els seus cors.

Ús desitgem MOLTA MERDA SALTIMBANQUIS !!!


Amics i familiars esteu convidats a vindre a veure la III Mostra de Circ Saltimbanqui a l'Escola el Margalló el dissabte 25 de Juliol a les 20h.

Ús esperem, Salut i Circ !!!