27 de juliol de 2015

Mostra Infantil de Circ Saltimbanqui 2015.

El dissabte 25 de juliol es el nostre dia, els Saltimbanquis mostren a les seves families i amics, tot allò que han apres durant el IV Casal de Circ Saltimbanqui 2015.

El divendres realitzem part del muntatge de l'escenari, nomès l'estructura d'aeris, ja que la previsió és de plujes per dissabte.

Finalment el temps ens ha obligat a modificar i adaptar la mostra ha un nou espai amb sostre, per resguardar-nos de la pluja, deixant-nos sense poder realitzar alguns nùmeros com els de Trapezi, Teles o l'Acrobàcia.


El dissabte a les 17h comencen a arribar els artistes, els expliquem la situació, com era d'esperar alguns no estan gaire contents, però els nostres Saltimbanquis hi han sabut adaptar-se, i com ha de ser, l'espectacle ha de continuar, així que després d'un bon escalfament, toca modificar els números que portàvem perfeccionant tota la setmana i els adaptem al nou espai. Felicitats Saltimbanquis !!! Una gran feina i un bon aprenentatge.
Continuem amb un bon berenar, a base de coca i sucs per agafar força, després una miqueta de relaxació i preparem als Saltimbanquis per sortir a la pista.

Motivació, pinya, nervis i molta alegria per sortir a la pista, comencem amb els Malabaristes, el grup dels més petits del Casal. Van realitzar números d'Equilibris sobre Objectes, amb xanques, boles d'equilibris i funambulisme, Malabars amb anelles, pilotes, diàbolos, plats xinesos i Clown. Tots vam gaudir de la tendresa, l'alegria i l'esforç que ens van transmetre els més petits, quin fart de riure !!!

El grup dels més grans, els Acròbates, concentrats i amb les coses ben clares, ens van demostrar que comencen ha de saber estar, sobre la pista. Alguns números com el de Clown, Carioques i Diàbolos, són de creació pròpia dels petits artistes, els formadors hem ajudat amb un ull extern, però ells solets han realitzat la creació dels seus propis números. Altres números muntats pels formadors o de creació col·lectiva que hem pogut veure a la mostra, van ser els grupals de Plats Xinesos, Equilibris sobre Objectes, Orquestra de Malabars i Equilibris Acrobàtics.

Des de l'Escola de Circ Saltimbanqui estem molts contents dels resultats obtinguts, volem donar les gràcies a tots els Saltimbanquis per la seva assistència al IV Casal de Circ Saltimbanqui, a les seves famílies per la confiança i aprofitem per desitgar-vos que gaudiu d'unes bones vacances !!!

Salut i Circ !!!