4 de juliol de 2015

VIII Trobada de Formadors d'Acrobàcia a l'Escola de Circ Saltimbanqui.

L'Escola de Circ Saltimbanqui acull La VIII Trobada de Formadors d'Acrobàcia que a reunit formadors de diferents Escoles i Espais de Circ de Catalunya, l'Ateneu P9 Barris, Escola Circ Los, l'Institut del Teatre, l'Escola de Circ Rogelio Rivel i l'Escola de Circ Saltimbanqui.


Alberto Feliciate, Mael Durand, Gloria San Miguel, Rosa Ma. Pelaez, Ares Roca i David Marfil "Txupi" són els formadors i formadores que ens hem trobat a l'Escola de Circ Saltimbanqui de Vilanova i la Geltrú per compartir, debatre i elaborar un base de dades i  documents de material pedagògic i didàctic, que ens servira de consulta en un futur.

Aquest cop hem tractat els errors mes comuns i les correccions del Flic Flac, després de mejar, fem la introducció del Mortal Àrab.
Una gran feinada i moltes hores de dedicació, per tal  d'aconseguir plasmar en paper les definicions dels diferents moviments, la metodologia, la correcció d'errors més comuns, les diferents pedagogies, per enriquir-nos i poder ensenyar més i millor als nostres alumnes i com no, debatre la filosofia de l'acrobàcia en el nostre món del circ.


Gràcies per la visita companys, ens trobem !!!


Salut i Circ.