16 de setembre de 2015

Circmotriu, Escola Infantil i Juvenil de Circ.

Obertes les inscripcions a l'Escola de Circ Saltimbanqui pels cicles anuals 2015-16 per a nens i joves, Circmotriu, Escola Infantil i Juvenil de Circ, podeu realitzar les inscripcions a la nostra pàgina web www.escoladecircsaltimbanqui.com o personalment a l'oficina de l'Escola, de dilluns a divendres de 17h a 20h al C/ Mèrida 5 de Vilanova i la Geltrú.

Circmotriu (3 a 8 anys)


Els Objectius del Circmotriu son: La sensibilització amb els aparells i les tècniques de circ, desenvolupar les habilitats motrius fines i la coordinació ull/mà, incidir en la motricitat grossa, conèixer el cos i el seu moviment, transmetre valors educatius com el respecte, la solidaritat, el companyerisme i el treball en grup. Adquirir l'habit de la pràctica d'activitats físiques, fomentar la diversió en l'aprenentatge, el creixement personal i la creativitat artística.

Tècniques de Circ: Acrobàcia, Malabars, Equilibris sobre Objectes, Aeris i Clown/Pallasso.

Professors:
David Marfil "Txupi" i Mar Rojas

Dimecres de 17:00h a 18:30h


Preu Mensual: 50 €

+ 30 € anuals (assegurança d'accidents)

Escola Infantil de Circ (9 a 12 anys)


Els Objectius de l'Escola Infantil de Circ son: La sensibilització i la descoberta dels aparells i les tècniques de circ, desenvolupar la motricitat, el físic i el psicològic, conèixer el cos i el seu moviment, transmetre valors educatius com el respecte, la solidaritat, la comunicació i el treball en grup. Adquirir l'habit de la pràctica d'activitats físiques, fomentar la diversió en l'aprenentatge, el creixement personal i la creativitat artística. Descobreixen les tècniques a traves del joc i l'esbarjo.

Tècniques de Circ: Acrobàcia, Equilibris Acrobàtics, Malabars, Equilibris sobre Objectes, Aeris, Teatre Gestual i Clown/Pallasso.

Professors:
David Marfil "Txupi" i Mar Rojas

Dilluns de 17:00h a 19:00h


Preu Mensual: 65 €

+ 30 € anuals (assegurança d'accidents)

Escola Juvenil de Circ (13 a 16 anys)


Els Objectius de l'Escola Juvenil de Circ son: La sensibilització, la descoberta i el coneixement dels aparells i les tècniques de circ, desenvolupar la motricitat, el físic i el psicològic, conèixer el cos i el seu moviment, transmetre valors educatius com el respecte, la solidaritat, la comunicació i el treball en grup. Adquirir l'habit de la pràctica d'activitats físiques, fomentar la diversió en l'aprenentatge, el creixement personal i la creativitat artística.

Tècniques de Circ:
Acrobàcia, Equilibris Acrobàtics, Malabars, Equilibris sobre Objectes, Aeris, Joc Teatral i Clown/Pallasso.

Professors: David Marfil "Txupi" i Mar Rojas

Divendres de 17:00h a 19:00h

Preu Mensual: 65 €

+ 30 € anuals (assegurança d'accidents)

Comencem a tindre les primeres inscripcions, afrontem aquest any amb moltes ganes i il·lusió, cada cop som més Saltimbanquis, i tú t'animes ?

Salut i Circ !!!