10 d’octubre de 2015

L'Escola de Circ Saltimbanqui inicia el curs 2015-16.

Doncs si Saltimbanquis, ja estem en marxa en aquest curs 2015-16, entrenant a tope i gaudint de fer-ho, amb nous projectes i nous reptes, però sobre tot, amb molta il·lusió i ganes d'oferir formació al nous artistes de circ de l'Escola Preparatòria, els Cursos Regulars, el Circmotriu i l'Escola Infantil del Circ.
ESCOLA PREPARATÒRIA DE CIRC

Desde l'Escola de Circ Saltimbanqui tenim el plaer de explicar-vos que aquest curs arranquem el primer cicle de Escola Preparatòria de Circ per joves i adults.L'Escola Preparatòria ofereix, iniciació i perfecccionament en les Arts del Circ amb una durada anual, ens permet fer una descoberta o un aprenentage de forma continuada i rigurosa, per aquells participants que hagin provat alguna tècnica de circ i vulguin aprofundir en les tècniques base o aquells que es volen preparar per presentar-se a les proves de selecció de les escoles professionals de circ. També per aquells que tenen clar dedicar-se professionalment al circ.

Desde Octubre 2015 al Juny 2016, de Dilluns a Divendres de 10h a 14h.

Tècniques de Circ: Acrobàcia, Equilibris Acrobàtics, Malabars, Verticals, Equilibris sobre Objectes,
Clown/Pallasso, Trapezi, Teles i Corda.

Altres matèries: Musculació, flexibilitat,
Col·locació Corporal, Dansa, monogràfics d'altres tècniques, història del circ, seguretat, producció, teoria, elaboració de dossiers, etc...

CURSOS REGULARS DE CIRC

També tenim en marxa els Cursos Regulars de Circ per a joves i adults a partir de 16 anys, en diferents horaris de mati i tarde, amb les tècniques d'Acrobàcia, Equilibris Acrobàtics,
Verticals, Trapezi, Teles i Corda.

Els Cursos Regulars de Circ estan adreçats a joves i adults, a partir de 16 anys. Disposats en trimestres, durant tot l'any, ens permet iniciar-nos, aprofundir o perfeccionar les diferents tècniques de circ. Un programa elaborat que permet assolir habilitats i coneixements bàsics per desenvolupar la tècnica al seu nivell, amb seguretat i autonomia.


CIRCMOTRIU I L'ESCOLA INFANTIL DE CIRC

I com no,
tots els dilluns hem començat de 17h a 18:30h. amb el Circmotriu per a nens/es de 3 a 6 anys i de 17h a 19h amb l'Escola Infantil del Circ per nens/es de 7 a 12 anys.


Els Objectius de Circmotriu i l'Escola Infantil de Circ son: La sensibilització i la descoberta dels aparells i les tècniques de circ, desenvolupar la motricitat, el físic i el psicològic, conèixer el cos i el seu moviment, transmetre valors educatius com el respecte, la solidaritat, la comunicació i el treball en grup. Adquirir l'habit de la pràctica d'activitats físiques, fomentar la diversió en l'aprenentatge, el creixement personal i la creativitat artística. Descobreixen les tècniques a traves del joc i l'esbarjo.


Ens sentim molt contents i feliços de respirar aquest ambient de circ a la nostra escola.


Salut i Circ !!!