17 de novembre de 2015

Saltimbanquis a la Fira de Novembre 2015 a Vilanova i la Geltrú.

Aquest és el primer any que l'Escola de Circ Saltimbanqui participa en la Fira de Novembre a Vilanova i la Geltrú. Una manera de donar visibilitat al nostre projecte, treure l'escola al carrer.


 
Tres dies ben intensos, amb tallers de circ per grans i petits, actuacions amb Tela Marinera, Duo Gany Fary i les alumnes de l'Escola Preparatòria realitzant les seves primeres mostres davant el gran públic.

 Duo Gany Fary
 Alumnes de l'Escola Preparatòria Saltimbanqui
 Tela Marinera

Moltes són les persones que ens han visitat durant aquests dies, molta feina per part de la direcció de l'Escola per gestionar tot plegat, però hem de dir, que fem la nostra feina amb molt de gust i amb molta passió.


Per altra banda les condicions no eren les millors, com sempre el nostre circ català té una mancança de reconeixement institucional, i així és reflexa també a la fira, ja que des de la mateixa organització de la fira, ens expliquen que han hagut que lluitar per la nostra participació. Si tots aquells que heu passat pels espais de la fira i compareu els recursos destinats per les escoles de dansa, música i altres, amb els recursos destinats a l'espai del circ, es fa evident el poc interes administratiu, situació que ens obliga a treballar amb precarietat.

Però no patiu, la gent del circ i posem el cor en allò que fem, som gent que lluita i continuem amb la nostra tasca per portar el circ allà on calgui i com calgui.

Volem agrair a totes aquelles persones que s'han interessat i apropat a conèixer la nostra escola durant aquesta Fira de Novembre 2015 a Vilanova i la Geltrú.


Continuem, Salut i Circ !!!