18 de gener de 2016

Cursos Regulars de Circ 2016

Ús proposem un seguit de Cursos Regulars de Circ adreçats a joves i adults, a partir de 14 anys. Disposats en trimestres, durant tot l'any, ens permet iniciar-nos, aprofundir o perfeccionar les diferents tècniques de circ. Un programa elaborat que permet assolir habilitats i coneixements als participants per desenvolupar la tècnica al seu nivell, amb seguretat i autonomia.

Acrobàcia, Trapezi, Equilibris Acrobàtics, Verticals, Teles i Corda

Horaris de matí i tarda:Acrobàcia


Estiraments, flexibilitat i musculació específics, col·locació corporal, acrobàcia base, verticals, tombarelles, rodes, flic-flacs, mortals, salts bàsics al terra que s’aprenen a través d’exercicis educatius amb materials específics i seguretat. Les classes i el professor s'adapten als diferents nivells dels participants.

Professor: David Marfil "Txupi"

Dilluns i Dimecres de 19h a 21h. / Dimarts i Dijous de 10h a 12h.Trapezi


Estiraments, flexibilitat i musculació específics, col·locació corporal, normes de seguretat i base tècnica de les figures individuals al trapezi fix. Les classes i la professora s'adapten als diferents nivells dels participants.


Professora: Mar Rojas

Dimarts i Dijous de 17h a 19h. / Dilluns i Dimecres de 10h a 12h.

Equilibris Acrobàtics 


Estiraments, flexibilitat i musculació específics, col·locació corporal, normes de seguretat i base tècnica de les figures en duo o grup. Acroportes, acroyoga, verticals, figures al terra, mans a mans... Les classes i el professor s'adapten als diferents nivells dels participants.

Professor: David Marfil "Txupi"

Dilluns de 10h a 12h.
Teles i Corda 


Estiraments, flexibilitat i musculació específics, col·locació corporal, normes de seguretat i base tècnica de les figures individuals a les teles i la corda vertical. Les classes i la professora s'adapten als diferents nivells dels participants.

Professora: Mar Rojas

Dimarts i Dijous de 19h a 21h. / Dimarts i Dijous de 10h a 12h.
 

Verticals


Estiraments, flexibilitat i musculació específics, col·locació corporal, equilibri de mans a terra. Diferents tipus de verticals, que aprenem a través de exercicis educatius. Les classes i el professor s'adpten als diferents nivells dels participants.

Professor: David Marfil "Txupi"
Dijous de 12h a 14h.Preus
Preu Mensual: 1 dia x setmana = 50 €
Preu Trimestral: 1 dia x setmana = 150 €

Preu Mensual: 2 dies x setmana = 80 €
Preu Trimestral : 2 dies x setmana = 240 €

Assegurança 30 € anuals.


Més informació

Centre de les Arts del Circ Saltimbanqui
C/ Mèrida 5,
08800 Vilanova i la Geltrú
Barcelona

escoladecircsaltimbanqui@gmail.com

www.escoladecircsaltimbanqui.comUs esperem, Salut i Circ