16 de febrer de 2016

Convocatòria d'Artistes i Companyies de Circ pel Dia Mundial del Circ a Vilanova i la Geltrú 2016.

Des de l'Escola de Circ Saltimbanqui estem preparant la celebració del Dia Mundial del Circ a Vilanova i la Geltrú, es realitza entre el dia 2 i el 17 d'Abril 2016. Volem omplir Vilanova de Circ !!!

Aquest any compartim l'organització amb l'Associació dels Professionals del Circ de Catalunya (APCC) i la Xarxa d'Espais de Circ de Catalunya (XECC) i la col·laboració de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, tenim el plaer d'acollir l'Acte Central del Dia Mundial del Circ a Catalunya a la nostra vila.

Des de L'Escola de Circ Saltimbanqui treballem per millorar les edicions anteriors i perquè el circ sigui accessible a tothom, treballant també, perquè aquesta data sigui una celebració senyalada en el nostre calendari, per donar visibilitat a la nostra realitat, la nostra vitalitat, també les nostres reivindicacions i per dignificar la nostra professió.

Durant la jornada tindrem la possibilitat de gaudir d'Espectacles de Circ "a la gorra" a diferents espais cèntrics del poble. Tindrem Taller de Circ, servei de bar i menjar de
germanor amb els organitzadors, artistes i companyies de circ. Tindrem el plaer d'escoltar el "Manifest reivindicatiu" llegit per la pròpia autora, i a la nit, un Combinat de Circ com a cloenda de la jornada.

Busquem artistes i companyies de circ que vulguin realitzar els seus números o espectacles als carrers de Vilanova i la Geltrú per celebrar aquesta data tan senyalada, tots els espectacles seran a "la gorra". Tots els espectacles tindran difusió i un espai en condicions per realitzar l'actuació, espai d'artistes, menjar i el millor tracte des de l'organització.

Artistes i Companyies de Circ, us convidem a vindre a celebrar el DIA MUNDIAL DEL CIRC amb nosaltres a Vilanova i la Geltrú i aprofitem l'ocasió per reivindicar les mancances i precarietat del nostre sector, cridar ben fort que el Circ es cultura i
reclamar que els carrers també són nostres !!!

Els interessats podeu enviar un mail a escoladecircsaltimbanqui@gmail.com amb les vostres propostes i necessitats tècniques, fins al 25 de Març, des de ja us donem les gràcies.En l'edició anterior vam omplir diferents places i carrers d'espectacles de circ amb un total de 18 companyies i més de 50 artistes durant tot el dia 18 d'Abril 2015. Amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura i el Teatre Principal programant l'espectacle de circ de la Cia Elegants. També vam realitzar un Taller de Circ en Família a l'Escola de Circ Saltimbanqui conjuntament amb 8 espais de circ de la Xarxa d'Espais de Circ de Catalunya (XECC) i la Biblioteca Armand Cardona va exposar el seu fons de Circ, activitats incloses dins dels actes de celebració del Dia Mundial del Circ a Catalunya.

Aqui podeu veure com va ser l'Edició 2015 del DMC


Atentament
, Salut i Circ