24 de març de 2016

Primavera de Circ a l'Escola de Circ Saltimbanqui.

Arriba el mes d'Abril amb una programació molt potent al Centre de les Arts del Circ Saltimbanqui, comencem el 3er trimestre i l'últim del curs, amb l'Escola Preparatòria de Circ "on fire", l'Escola Infantil comença a montar el final de curs, i continuem, amb els Cursos Regulars, ús recordem que les inscripcions estan obertes.

La celebració del Dia del Circ Social, el 2 d'Abril, oferim un Taller de Circ a l'escola, amb el Centre Obert del Molí de Vent de Vilanova.

La celebració del Dia Mundial del Circ entre els dies 2 i 17 d'Abril amb, Circ en Família, Curs Intensiu, Taller de Circ i l'Acte Central del Dia Mundial del Circ a Catalunya el 16 d'Abril a la nostra vila.

La celebració del 120é Aniversari de Charlie Rivel, el dia 23 d'Abril, conjuntament amb el Festival Fes+Chapeau i l'Ajuntament de Cubelles.

Participem a la programació i col·laborem amb el Festival Fes+Chapeau, a St. Pere de Ribes els dies del 28 d'Abril a l'1 de Març.ESCOLA INFANTIL DE CIRC

Tècniques de Circ: Acrobàcia, Malabars, Equilibris sobre Objectes, Aeris i Clown/Pallasso.

Formadors:
 David Marfil "Txupi" i Mar Rojas

Horari: 
Dilluns 17:00h a 18:30h


Més informació 
ESCOLA PREPARATÒRIA DE CIRC

Tècniques de Circ: Acrobàcia, Equilibris Acrobàtics, Malabars, Verticals, Equilibris sobre Objectes, Clown/Teatre, Dansa, Trapezi, Teles i Corda.

Formadors: David Marfil "Txupi", Mar Rojas i Teresa Serrat.

Horari: Dilluns a Divendres 10h a 14h.

Més informació CURSOS REGULARS DE CIRC

Tècniques de Circ: Acrobàcia, Equilibris Acrobàtics, Verticals, Trapezi, Teles i Corda.

Formadors:
 David Marfil "Txupi" i Mar Rojas.


Horari: 
Dilluns a Divendres 17h a 19h.


Més informació DIA MUNDIAL DEL CIRC
16 d'Abril de 11h a 02h.

Durant la celebració del 2 al 17 d'Abril, programem un seguit d'activitats, Curs Intensiu de Flexibilitat i Contorsió amb Ane Miren , diferents Tallers de Circ, Exposició de fons de circ de la Biblioteca Armand Cardona, el 16 d'Abril l'Acte Central amb Espectacles de Circ "a la gorra" de diferents artistes i companyies nacionals i internacionals, que ompliran de Circ la nostra vila.

Més Informació

FEM EL PALLASSO !!!
23 d'Abril de 17h a 19h.

Celebrem el 120é Aniversari de Charlie Rivel al Centre de les Arts del Circ Saltimbanqui, amb un Taller de Clown per a tota la família, veniu a probar, pasar una bona estona, ben divertida, ben diferent i amb molts riures.

Més Informació

FESTIVAL FES+CHAPEAU
28 d'Abril a l'1 de Maig.

Participem i col·laborem, organitzant wokshops a l'espai per a professionals, oferim un Taller de Circ el dia 30 al matí i per la tarda, les alumnes de l'Escola Preparatòria ofereixen l'espectacle CIRCA.

Més Informació

Tenim un bon menú de Cursos Intensius:


FLEXIBILITAT I CONTORSIÓ
9 d'Abril d'11h a 15h. i de 16h a 20h.

Professora: Ane Miren

Artista i formadora amb una gran experiència i una llarga trajectòria professional, ens arriba des de EuskalerriaCurs dirigit a tots tipus de persones, flexibles i no flexibles. Més sobre Ane Miren

Preu: 65 € (alumnes de l'Escola: 50 €)
RODA CYR
7 i 8 de Maig de 10h a 13h.

Professor: Jordi Mas 

Artista i formador que ens arriba des de Mataró. És director artístic del Festival Curtcirckit de Montgat, fundador/membre actiu de l’Associació de les Arts del Circ Cronopis i artista de la companyia Circ Vermut. Més sobre Jordi Mas 


Preu: 65 € (alumnes de l'Escola: 50 €)
PERXA XINESA
21 i 22 de Maig de 10h a 13h.

Professor: David Candelich

Formador de circ i perxa xinesa a l’Escola de Circ Rogelio Rivel, Espai de Circ Cronopis i a l’Ateneu de Popular de Nou Barris. Fundador de l'Escola de Circ Encirca’t a Arenys de Munt i és artista de la companyia Circ Vermut. Més sobre David Candelich 

Preu: 65 € (alumnes de l'Escola: 50 €)Més informacó a:
http://www.escoladecircsaltimbanqui.com/pages/cursosintensius.htmlCentre de les Arts del Circ Saltimbanqui
C/ Mèrida 5, 08800 Vilanova i la Geltrú
www.escoladecircsaltimbanqui.com
escoladecircsaltimbanqui@gmail.com