20 d’abril de 2016

L'Escola de Circ Saltimbanqui converteix Vilanova i la Geltrú en la capital del Circ.

El Dia Mundial del Circ a Vilanova i la Geltrú, organitzat per l'Escola de Circ Saltimbanqui amb la col·laboració de l'Associació dels Professionals de Circ i la Xarxa d'Espais de Circ de Catalunya, l'Ajuntament i el Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú.
El Dia Mundial del Circ a Vilanova i la Geltrú, ha estat un gran èxit de pùblic i de participació.

Amb un total de 24 companyies, 50 artistes i 17 espectacles de Circ, repartits per diferents places de la nostra ciutat i amb una mitja de 500 persones per funció.

Volem agrair a tots els artistes i companyies la seva participació.

Cia. Filigranes - Tela Marinera & Cris Guasoski - Franxi Natra Clowna - Cia. EnContraste - Cia. Penèlope i Aquiles - Zappa Màgic - Cirquet Confetti - Cia. El Cruce - Cia. Plàsmata - BruNo Mad - Maria Cavagnero i Martin - Maël Durand - Manu Superstar - Andy Thorson - Sonso Clown - Circnauta - Cia. Little Testa - Amelia et Pauline - Alba Comella - Maria Grau i Saltimbanquis Crew, alumnes de l'Escola Preparatòria de Circ Saltimbanqui. 

A tots el Voluntaris per la seva feina i implicació, gràcies, gràcies, gràcies, sense vosaltres això no seria possible. Oskar Rojas, Maite Alfonso, Blanka Avinyó, Lolita, Nico Planell, Estibaliz Navarro, Alba Hortotal, Julia Florenciano, Jara Robles i Montse Hinojosa, càtering Coquo, só i il·luminació Raich, Marceline Kahnn de la Cia Los Excèntricos i a la direcció artistica de Mar Rojas i David Marfil "Txupi". 

Us deixem un recull de fotografies de les activitats del Dia Mundial del Circ en aquest álbum de fotos.

https://goo.gl/photos/jJ9nt6Mw55sFNcit9

Vídeo resum del Dia Mundial del Circ.Activitats realitzades durant la celebració del Dia Mundial del Circ a Vilanova i la Geltrú.

2 d'Abril de 11h a 13h.
Taller de Circ Social a l'Escola de Circ Saltimbanqui amb el Centre Obert del Molí de Vent de Vilanova i la Geltrú en motiu del Dia del Circ Social. 
El Centre de les Arts del Circ Saltimbanqui amb 41 organitzacions de tots els continents de la terra, participen en la celebració del Dia de Circ Social.

3 d'Abril de 11h a 13h. 
Taller de Circ en Família a l'Escola de Circ Saltimbanqui
Conjuntament amb espais i escoles de circ de la Xarxa d'Espais de Circ de Catalunya (XECC). 

9 d'Abril de 11h a 15h i de 16h a 20h 

Curs Intensiu de Flexibilitat i Contorsió amb Ane Miren a l'Escola de Circ Saltimbanqui.

16 d'Abril de 11h a 12:30h

Taller de Circ a l'Escola Pompeu Fabra a càrrec de l'Escola de Circ Saltimbanqui. 

17 d'Abril a les 18h.
Cia. Capicua amb l'espectacle "Entredós" Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú. 


23 d'Abril de 17h a 19h.

Fem el Pallasso !!!  Circ en Famíla.
Celebrem el 120é Aniversari de Charlie Rivel al Centre de les Arts del Circ Saltimbanqui, amb un Taller de Clown per a tota la família. En s adherim a la commemoració dels 120 Anys del Naixement d’en Charlie Rivel, conjuntament amb l'Exposició Permanent de Charlie Rivel, l'Ajuntament de Cubelles i el Festival Fes+Chapeau.

4 al 16 d'Abril.

Exposicions fons de Circ Biblioteques de Vilanova i la Geltrú.

Biblioteca Armand Cardona i Biblioteca Joan Oliva.


Premsa del Dia Mundial del Circ.

Visca el Dia Mundial del Circ, Salut i Circ !!!