27 de maig de 2016

Workshops d'Estiu a l'Escola de Circ Saltimbanqui

Durant el mes de Juliol al Centre de les Arts del Circ Saltimbanqui continuem amb més Circ, vols fer Acrobàcies o pujar a un Trapezi ?

Del 4 al 22 de Juliol podeu gaudir de diferents Cursos Intensius, Trapezi, Acrobàcia, Portes Acrobàtics, Teles i Corda.
TRAPEZI AMB MAR ROJAS
Del 4 al 8 de Juliol de 19h a 21h. (10h)

Estiraments, flexibilitat i musculació específics, col·locació corporal, normes de seguretat i base tècnica de les figures individuals al trapezi fix. Les classes i la professora s'adapten als diferents nivells dels participants.

Preu: 75 €

ACROBÀCIA AMB DAVID MARFIL "TXUPI"
4, 6, 8, 11, 13 i 15 de Juliol de 19h a 21h. (12h)

Estiraments, flexibilitat i musculació específics, col·locació corporal, acrobàcia base, verticals, tombarelles, rodes, flic-flacs, mortals, salts bàsics i enllaçaments a terra, que aprenem a través d’exercicis educatius amb materials específics i seguretat. Les classes i el professor s'adapten als diferents nivells dels participants. 

Preu: 85 €TELES I CORDA AMB MAR ROJAS
Del 11 al 15 de Juliol de 19h a 21h. (10h) 

Estiraments, flexibilitat i musculació específics, col·locació corporal, normes de seguretat i base tècnica de les figures individuals a les teles i la corda vertical. Les classes i la professora s'adapten als diferents nivells dels participants.

Preu: 75 €

PORTES ACROBÀTICS AMB DAVID MARFIL "TXUPI"
Del 18 al 22 de Juliol de 19h a 21h. (10h)

Estiraments, flexibilitat i musculació específics, col·locació corporal, normes de seguretat i base tècnica de les figures en duo o grup. Acroportes, acroyoga, verticals, figures al terra, mans a mans... Les classes i el professor s'adapten als diferents nivells dels participants.

Preu: 75 €


Més informació i inscripcions a:
http://escoladecircsaltimbanqui.com/pages/cursosintensius.html