12 de juliol de 2016

El Circ Raluy a Vilanova i la Geltrú.

Entre els dies 14 i 24 de juliol, el Circ Raluy Legacy s'instal·larà al parc de Ribes Roges, al costat de la Torre Blava, de Vilanova i la Geltrú.

Les actuacions del circ es faran del dia 14 fins al 24, a les 20 h els dies laborables, i a les 18 h i les 20.30 h els caps de setmana.


Més informació a la web www.circoraluy.com
El Circ Raluy ha recorregut mig món, des de l'Amèrica Llatina fins a Madagascar, passant per grans ciutats europees, espanyoles i arreu de Catalunya. Ha obtingut diversos premis i reconeixements, com el Premi Nacional de Circ, el Premi Àgora, el Premi Max, el Premi Catalunya, l'Estrella de Mar, el Far d'Or, la Creu de Sant Jordi i el Premi Ciutat de Barcelona de circ.

I justament aquest 2016 es posa en marxa un nou projecte, el "Circ Raluy Legacy". La família Raluy crea 2 circs diferents per ampliar la seva cobertura del territori i poder fer arribar la màgia del circ a més ciutats d'arreu del món. Aquest mes de juny s'ha inaugurat un nou espectacle que acaba de començar la gira que passarà per Vilanova i la Geltrú, amb nous artistes. Una nova etapa que segueix innovant i perfeccionant les actuacions, sempre mantenint la diversió, la tradició, la complicitat i la modernitat en els espectacles.

L'objectiu del Circ Raluy és que tant el públic com els artistes gaudeixin durant l'actuació. El que volen és apropar el circ a la ciutadania, i omplir els carrers de les ciutats de màgia. Per això aquest circ crea sinergies amb la societat i col·labora estretament amb els municipis i amb les entitats relacionades amb el circ, l'art, la cultura, l'esport, el turisme, l'ensenyament o l'oci, durant les seves estades a les diferents ciutats. Per això se'ls ha facilitat un espai al nucli urbà, perquè se sentin integrats i a prop de la gent, a qui volen fer arribar la màgia del circ.
Els responsables del Circ Raluy s'han mostrat molt agraïts a la Regidoria de Cultura per l'interès en que aquest circ formi part de les activitats de Festa Major, amb l'objectiu de crear sinergies i apropar l'art circense als veïns i veïnes de Vilanova i la Geltrú.

Tothom qui s'apropi al parc de Ribes Roges aquests dies, doncs, podrà gaudir d'un espectacle que no el deixarà indiferent, a banda d'admirar les carpes del Circ Raluy i les seves antigues, tradicionals i pintoresques caravanes que donen llum, color i màgia a l'espai.

Salut i Circ !!!