17 de juliol de 2016

Intens mes de Juliol al CAC Saltimbanqui.

Un mes ben intens al Centre de les Arts del Circ Saltimbanqui, diferents activitats circenses ens mantenen ben ocupats i gaudint de la nostra feina.

V Casal de Circ Saltimbanqui durant els matins de 9h a 13h. a l'Escola El Margalló.


El nostre Casal de Circ d'Estiu continua donant-nos alegries i ens sentim contents de gaudir amb els nostres petits adictes al Circ !!!


Tallers de Circ per al Casal de l'Escola Itaca a l'Escola Saltimbanqui.


Per tercer any consecutiu oferim Tallers de Circ com una activitat més del Casal de l'Escola Itaca, que ens visiten a l'Escola de Circ Saltimbanqui cada dimecres durant el mes de Juliol.


Residencia de creació de Adriana Segurado i Ricardo Rodrigues.


Tenim el plaer d'acollir a l'Adriana i el Ricardo que investiguen i realitzen un work in progress de una nova creació, que podrem veure el 22 de Juliol a les 19h al nostre centre, amb una xerrada posterior per aportar idees i diferents visions d'aquesta nova proposta.


Formació i creació de rutines d'Equilibris Acrobàtics amb Edgar i Gisela de Tela Marinera.


Una setmana de formació d'Equilibris Acrobàtics amb l'Edgar i la Gisela, preparant la tècnica per a la propera incorporació del numero a la seva nova creació i el seu primer espectacle de llarga durada. Bona feina companys !!! a seguir....


Proves d'accés a l'Escola Professional de Circ 2016-17.


El 16 de Juliol de 9h a 17h em realitzat la primera audició d'alumnes que es presenten per ingresar a l'Escola Professional de Circ Saltimbanqui, el 5 de Setembre tenim la segona audició, encara sou a temps per presentar-vos i formar part de la promoció 2016-18.


Arribem a la recta final del curs, cansats però ben satisfets i amb ganes de continuar amb la nostra tasca, el curs 2016-17 serà la bombaaaaaa !!! En breu tindrem els nous horaris del curs 2016-17.

Salut i Circ !!!