17 de juliol de 2017

Inscripcions Obertes Curs 2017-18 a l'Escola Saltimbanqui.

Matricula Oberta Curs 2017-18 de tots els cicles formatius de l'Escola de Circ Saltimbanqui. 

Inici del curs el dia 2 d'Octubre 2017 fins el 22 de Juny 2018.


Escola Preparatòria de Circ Saltimbanqui 2017-18


Escola Preparatòria
Dilluns a Divendres de 9h a 13h.
Edats entre 16 i 30 anys.

Iniciació en les Arts del Circ amb una durada anual, ens permet fer una descoberta i/o un aprenentage de forma continuada i rigurosa, per aquells participants que hagin provat alguna tècnica de circ i vulguin aprofundir en les tècniques base o aquells que es volen preparar per presentar-se a les proves d'accès de les escoles professionals de circ. També per aquells que volen probar si dedicar-se professionalment al circ.


1r any 2ª Promoció 2017-19
2ª Proves d'accés 9 de Setembre 2017.
Dilluns, Dimecres i Divendres de 9h a 17h. Dimarts i Dijous de 9h a 15h.
Edats entre 16 i 30 anys.

L'Escola Professional de Circ te un programa amb diferents disciplines circenses; col·locació corporal, dansa i moviment, tècniques d’expressió, acrobàcia a terra i sobre aparells, verticals, equilibris sobre objectes, malabars i manipulació, equilibris acrobàtics i tècniques aèries.Dimarts de 17:30h a 19:00h.
Edats entre 3 i 12 anys.

Els Objectius de l'Escola Infantil de Circ son: La sensibilització, la pràctica i la descoberta dels aparells i les tècniques de circ, desenvolupar la motricitat, el físic i el psicològic, conèixer el cos i el seu moviment, transmetre valors educatius com el respecte, la solidaritat, la comunicació i el treball en grup. Adquirir l'habit de la pràctica d'activitats físiques, fomentar la diversió en l'aprenentatge, el creixement personal i la creativitat artística. Descobreixen les tècniques a través del joc i l'esbarjo. L'Escola Infantil de Circ es divideix en dos grups per franges de edats, Circmotriu de 3 a 6 anys i Escola Infantil de 7 a 12 anys.Dimarts i Dijous de 17:30h a 19h.
Edats entre 13 i 16 anys.

Iniciació, pràctica i descoberta, l'objectiu és adquirir l'hàbit de la pràctica d'activitats de circ, el treball en grup, fomentar la diversió en l'aprenentatge, el creixement personal i la creativitat artística. Desenvolupar la consciència corporal i fisca a través de l'Acrobàcia, el Trapezi i les Teles.Dilluns a Dijous de 17h a 19h i 19h a 21h.

Ús proposem un seguit de Cursos Regulars de Circ adreçats a joves i adults, a partir de 16 anys. Disposats en trimestres, un o dos dies per setmana, durant tot l'any, ens permet iniciar-nos, aprofundir o perfeccionar les diferents tècniques de circ. Un programa elaborat que permet assolir habilitats i coneixements als participants, per desenvolupar la tècnica al seu nivell, amb seguretat i autonomia.


Més informació: www.escoladecircsaltimbanqui.com

CENTRE DE LES ARTS DEL CIRC SALTIMBANQUI
C/ Mèrida 5, 08800 Vilanova i la Geltrú, Barcelona.